Treball manual

la t El treball manual és important en la vida consagrada.

Si preguntem què fan els consagrats per a guanyar-se el pa, Sant Jeroni ens respon: pregar, llegir i treballar.

El consagrat i ha de treballar per diverses raons: en primer lloc, perquè és voluntat del Creador; després, perquè ha d’exercitar el seu cos; perquè és pobre i vol viure del producte del seu propi treball; per aconseguir un prudent equilibri entre l’ocupació de tots els dies i evitar l’ociositat i bona part de les temptacions que tant propseran quan l’home no està ocupat; en cinquè lloc, per alleujar les necessitats dels pobres (Colombàs, B.M., Sant Jeroni i la vida monàstica, Studia Hyeronimiana, Madrid, 1973, pàg. 45).

ARTESANIA MONÀSTICA

La comunitat de verges consagrades de Santa Maria de Refet decora espelmes i ciris artesanalment, amb motius religiosos i del temps litúrgic (Ciris pasquals, corones d’Advent, espelmes de Nadal, espelmes d’altar, ciris de baptisme); també espelmes de 9cm recordatori a convidats a casaments, batejos i comunions; i espelmes i ciris personalitzats amb la imatge d’un sant o d’una advocació de la Mare de Déu, que es realitzen per encàrrec per parròquies i moviments, per esdeveniments importants de la comunitat.

Realitzem també tasses de ceràmica amb motius cristians, rajoles de “Déu vos guard” amb la imatge de l’advocació de la Mare de Déu que se’ns demani i sabons de glicerina personalitzables.

Podeu consultar exemples a la pàgina “botiga” d´aquest web.

DISSENY GRÀFIC I MAQUETACIÓ DE DOCUMENTS

Podem realitzar:

Fulls de parròquies,

fulls de cants (tenim programes per transcriure la música a l’ordinador),

llibres de reso, de poemes,…

Constitucions de diverses Congregacions religioses,

Invitacions de Casaments,

Recordatoris de Primera Comunió,

Targetes de visita,

Evangeliaris amb icones,

etc.

Des de la transcripció de textos, composició de música i maquetar, us entreguem el llibre en versió digital totalment acabat per portar-lo a impremta. Consulteu-ne possibilitats i preus. Si voleu que us recomanem impremtes o que nosaltres externalitzem aquesta feina i us entreguem el producte acabat en paper, parlem-ne.

Tel. 973 291 319 /650815370

info@santamariaderefet.org

C/ Afores, s/n,
25739, Seró (Artesa de Segre),
Lleida. Bisbat d´Urgell.
Telèfon: 973291319.
Whats app: 688803999
Email: contacte@santamariaderefet.org