Hostatgeria

L’hostatgeria del Monestir de Santa Maria de Refet és un espai de silenci propici per a la pregària, la serenor d´esperit, la contemplació.

L’hostatgeria disposa de 4 habitacions individuals i una sala d’estar / menjador, un pati interior … i camp obert on es pot gaudir de llargs i tranquils passejos; pot realitzar-se el camí del Viacrucis fins a la Creu de terme, o bé resar el Rosari; seure sota una alzina, o llegir un llibre o escriure cartes als que estan lluny en els bancs i taules de pedra que hi ha al camp.

L’hostatgeria està situada al costat del Monestir i Santuari de Santa Maria de Refet, en el mateix recinte, però ocupant un edifici diferent. Podreu participar en les Hores de pregària litúrgica amb la comunitat i en l’Eucaristia els dies que se celebra al Santuari.

HOSTATGERIA

Santuari de Santa Maria de Refet
25739 – SERÓ (Artesa de Segre)
Lleida
Tel. 650 815 370

Com arribar-hi?
Transport públic:
Bus Barcelona – Andorra, amb parada a Ponts. Allà, agafar taxi fins al monestir (9 km).

Bitllets i informació
ALSA – 902 42 22 42

Cotxe:
Barcelona-Tàrrega per l’A2
Tàrrega-Artesa per la C14
Poc abans d’arribar a Artesa, a mà dreta agafar C26 direcció Ponts
Trobareu un desviament que posa camí de Seró (Aquest no)
Després hi ha un desviament que posa Seró. Agafeu-lo i molt a prop, a mà esquerra, i ha el rètol que indica Monestir de Santa Maria de Refet. Cal travessar la C26 i seguir per la petita carretera 2 Km. fins arribar al Monestir.

C/ Afores, s/n,
25739, Seró (Artesa de Segre),
Lleida. Bisbat d´Urgell.
Telèfon: 973291319.
Whats app: 688803999
Email: contacte@santamariaderefet.org